Достъпност до мястото, транспорт и паркиране

Karta-parkingУважаеми приятели,

Приложно към този пост има карта, на която може да видите как се достъпва до мястото за провеждане на велосъстезанието “Джуренец Куест” 2017 в с.Батулия. С червена точка е обозначен старт-финала на паметника на майор Франк Томпсън. С жълт многоъгълник е изрисуван районът, в който може да паркирате Вашия автомобил. С зелена линия е обозначен маршрутът, който трябва един колоездач да измине, ако реши да дойде с влак.

Транспорт с автомобил: Ако пътувате от София, трябва да стигнете до с.Реброво, след което да се отклоните вдясно към с.Батулия. Километрите от столицата са 34. В центъра на селото може да паркирате Вашия автомобил, след което трябва да изминето около километър до паметника на майор Франк Томпсън.

Транспорт с влак: Ако пътувате с влак от София, трябва да слезете на спирка Реброво. След което трябва да продължите около 6 километра към с.Батулия до паметника на майор Франк Томпсън. Най-удачен би бил пътническият влак, който тръгва в 8:00 от Централна ЖП гара – София. За тези, които пътуват от север, трябва да се качат на пътническия влак, който тръгва 6:25 от Мездра.

За повече информация за транспорт с БДЖ – http://razpisanie.bdz.bg/