Достъпност до мястото, транспорт и паркиране

Уважаеми приятели,

Приложно към този пост има карта, на която може да видите как се достъпва до мястото за провеждане на велосъстезанието “Джуренец Куест” 2019 в гр.Своге. Със синя линия е отбелязано къде трябва да минете, за да стигнете до градския стадион на Своге. С тъмно сини точки са отбелязани местата за паркинг на коли. Също така със син НЛО знак е отбелязана ЖП гарата на Своге.

Транспорт с автомобил: Ако пътувате от София, трябва да карата по Искърското дефиле. След като подминете табелата на за гр.Своге, след около километър има табела за градския стадион вдясно от Вас. Трябва да поемете по този път. Той е маркиран в синьо на картата. Може също така да продължите направо по главния път и карайки още километър, отново да стигнете да стадиона. Отбелязани са паркоместата. В този случай ще се наложи да пресечете пешеходно мост над река Искър.

Транспорт с влак: Ако пътувате с влак от София, трябва да слезете ЖП гара Своге. С бърз влак е около 35 мин, с пътнически влак е около 50. Веднъж озовали се на гарата, трябва да преминете през подлеза и след 50 метра ще видите стадиона. Трябва да пресечете моста над река Искър. Влакът, който потегля в 8:13 (пътнически) от София ще бъде с прикачен вагон за велосипедисти. В 16:43 от Своге към София също ще има прикачен вагон

За повече информация за транспорт с БДЖ – http://razpisanie.bdz.bg/